Billede af: Pexels.com
Dato: 17. December 2021

Hvad Er Andet På Mac?

Har du undret dig over hvorfor din Mac er begyndt at være lidt langsommere end normalt? Så kan det være at du snart har opbrugt alt din plads på harddisken eller at der ligger meget skrammel på.

Et af de punkter som fylder aller mest i harddisken er Andet. Dette indeholder alle mulige filer som ikke lige indgår i de andre grupper og er derfor samlet under Andet.

Derfor får det også Andet til at se så kriminelt ud i forhold til de andre kategorier. Men hvad indeholder Andet egentligt?

Under kategorien Andet har vi lidt glemme-kassen, hvor man kan finde lidt af hvert. Det kunne f.eks. være diverse filer som PDF, PSD og DOC.

Derudover er det også dine caches fra dine internet browsers, der gemmer diverse ting som cookies osv. Dine caches gøre hjemmesider som du har besøgt tidligere meget hurtigere at loade, når du klikker dig ind på dem igen.

Derudover gemmer der også gamle backups fra dine iPhones, iPads og endda iPods, hvis du har brugt samme mac til dine enheder. Du kan heldigvis fjerne de gamle backups, som du ikke har længere og frigive en masse plads.

Det som fylder aller mest er systemopdateringer på din Mac. Det er tunge filer som kan fylde helt op till 100 MB og mere.

Læs: avXperten har ydet økonomisk støtte til dette indlæg. På deres hjemmeside kan du finde et stort udvalg af ting. Klik her for at tjekke hjemmesiden ud. Derfor er dette indlæg markeret.


Relateret indhold

MAC-adressens Rolle i Netværk: Et Vigtigt Overblik

MAC-adressens Rolle i Netværk: Et Vigtigt Overblik

En MAC-adresse (Media Access Control-adresse) er en unik identifikator, der tildeles netværksenheder som f.eks. computer…

Læs mere

Hvordan afinstallerer man på Mac?

Hvordan afinstallerer man på Mac?

Hvis du er en Mac-bruger, og du vil afinstallere nogle af dine apps eller programmer, er der et par enkle trin, du kan f…

Læs mere

Hvorfor larmer min Mac?

Hvorfor larmer min Mac?

Hvis du ejer en Mac, og oplever at den over tid larmer mere og mere, så kan du måske få svaret på hvorfor i dette indlæg…

Læs mere

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvis du sidder hjemme og er lidt sulten og tænker at du godt kunne sætte tænderne i en lækker Big Mac fra McDonalds, men…

Læs mere