Billede af: Pexels.com
Dato: 17. December 2021

Hvad Er Andet På Mac?

Har du undret dig over hvorfor din Mac er begyndt at være lidt langsommere end normalt? Så kan det være at du snart har opbrugt alt din plads på harddisken eller at der ligger meget skrammel på.

Et af de punkter som fylder aller mest i harddisken er Andet. Dette indeholder alle mulige filer som ikke lige indgår i de andre grupper og er derfor samlet under Andet.

Derfor får det også Andet til at se så kriminelt ud i forhold til de andre kategorier. Men hvad indeholder Andet egentligt?

Under kategorien Andet har vi lidt glemme-kassen, hvor man kan finde lidt af hvert. Det kunne f.eks. være diverse filer som PDF, PSD og DOC.

Derudover er det også dine caches fra dine internet browsers, der gemmer diverse ting som cookies osv. Dine caches gøre hjemmesider som du har besøgt tidligere meget hurtigere at loade, når du klikker dig ind på dem igen.

Derudover gemmer der også gamle backups fra dine iPhones, iPads og endda iPods, hvis du har brugt samme mac til dine enheder. Du kan heldigvis fjerne de gamle backups, som du ikke har længere og frigive en masse plads.

Det som fylder aller mest er systemopdateringer på din Mac. Det er tunge filer som kan fylde helt op till 100 MB og mere.

Læs: avXperten har ydet økonomisk støtte til dette indlæg. På deres hjemmeside kan du finde et stort udvalg af ting. Klik her for at tjekke hjemmesiden ud. Derfor er dette indlæg markeret.


Relateret indhold

Hvorfor larmer min Mac?

Hvorfor larmer min Mac?

Hvis du ejer en Mac, og oplever at den over tid larmer mere og mere, så kan du måske få svaret på hvorfor i dette indlæg…

Læs mere

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvis du sidder hjemme og er lidt sulten og tænker at du godt kunne sætte tænderne i en lækker Big Mac fra McDonalds, men…

Læs mere

Sådan lukker du apps på mac

Sådan lukker du apps på mac

Der kan være mange udfordringer når man skifter til en mac for første gang. Især hvis man har været vant til at bruge Wi…

Læs mere

Hvordan kopier man på en Mac?

Hvordan kopier man på en Mac?

I dette indlæg vil jeg kort forklare hvordan man kopier på Mac. Find svaret forneden.Det kan være svært at vænne sig til…

Læs mere