Billede af: canva.com
Dato: 18. January 2022

Hvorfor Larmer Min Mac?

Hvis du ejer en Mac, og oplever at den over tid larmer mere og mere, så kan du måske få svaret på hvorfor i dette indlæg.

Macbooks, har lige som alle andre bærbare computere, blæsere til at holde computeren nedkølet.

Grunden til at en bærbar bliver varm, er at de elektroniske komponenter i maskinen arbejder flittigt når du bruger din computer på forskellige måder.

De aktiviteter som typisk skaber højst aktivitet i blæseren er ting som fx gaming, video-rendering og andre ting som i stor grad bruger CPU og grafikkort.

Det gør at de bliver varme, og skal køles ned.

Blæseren vil dermed nogle gange være lidt på overarbejde, og skulle dreje utrolig hurtigt, og det skaber den larm du oplever fra din Mac.

Det er ikke altid muligt at undgå denne larm desværre, hvis du fx gamer forskellige spil som kræver meget af din computer.

Hvis du har en gammel macbook, kan du komme ud for at nyere spil simpelthen er for svære at køre, hvilket gør at den både larmer utrolig meget, men i værste fald også kan brænde sammen.

Dermed er du nødt til at opgradere til en nyere model, hvis du fortsat vil bruge den til spil- og andre krævende programmer på computeren.

Tak til avxperten Til slut vil sige stort tak til avxperten, der har bidraget økonomisk til dette blogindlæg. Hos avxperten kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Apple TV produkter. Det årsagen til at avxperten får omtale i dette blogindlæg.


Relateret indhold

MAC-adressens Rolle i Netværk: Et Vigtigt Overblik

MAC-adressens Rolle i Netværk: Et Vigtigt Overblik

En MAC-adresse (Media Access Control-adresse) er en unik identifikator, der tildeles netværksenheder som f.eks. computer…

Læs mere

Hvordan afinstallerer man på Mac?

Hvordan afinstallerer man på Mac?

Hvis du er en Mac-bruger, og du vil afinstallere nogle af dine apps eller programmer, er der et par enkle trin, du kan f…

Læs mere

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvis du sidder hjemme og er lidt sulten og tænker at du godt kunne sætte tænderne i en lækker Big Mac fra McDonalds, men…

Læs mere

Hvad er Andet på Mac?

Hvad er Andet på Mac?

Har du undret dig over hvorfor din Mac er begyndt at være lidt langsommere end normalt? Så kan det være at du snart har …

Læs mere