Billede af: Pexels.com
Dato: 30. June 2021

Hvordan Gør Man En Mac Hurtigere? Få Svaret Her

Synes du at din Mac er begyndt med at være lidt langsom, siden den første dag du fik den? I dette indlæg vil jeg kort forklare, hvordan du kan gøre din Mac hurtigere. Find svaret forneden. 

Alle kender det. På en eller anden tidspunkt vil sin Mac ikke fungere nær så godt som den gjorde før. Den bliver varmer og larmer mere, den begynder at gå i stå eller endda bare genstarte automatisk. Hvis du har oplevet nogle af disse ting, så kan det være at det er på tide at lave en oprydning. 

Jeg har i næsten mere end ti år aldrig haft problemer med mine Macs, og det kan du også starte med, hvis de behandler den ordentligt. 

Her er mine tips til at gøre en Mac hurtigere

  • Sørg altid for at holde din Mac opdateret med de seneste opdateringer. Opdateringer er til for at forbedre din oplevelse og styrker Mac'ens levetid. 
  • Ryd op i dine dokumenter, der er gemt på Mac'en. Sørg for at tømme papirkurven og mappen "Overførelser" for de ting du ikke skal bruge længere. Man sletter ikke dokumenter, bare ved at smide dem i papirkurven. 
  • Investere i oprydningsprgrammer som, Clean My Mac - Et fantastisk program der gøre arbejdet for dig. Den er pengene værd. 

Relateret indhold

Hvorfor larmer min Mac?

Hvorfor larmer min Mac?

Hvis du ejer en Mac, og oplever at den over tid larmer mere og mere, så kan du måske få svaret på hvorfor i dette indlæg…

Læs mere

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvis du sidder hjemme og er lidt sulten og tænker at du godt kunne sætte tænderne i en lækker Big Mac fra McDonalds, men…

Læs mere

Hvad er Andet på Mac?

Hvad er Andet på Mac?

Har du undret dig over hvorfor din Mac er begyndt at være lidt langsommere end normalt? Så kan det være at du snart har …

Læs mere

Sådan lukker du apps på mac

Sådan lukker du apps på mac

Der kan være mange udfordringer når man skifter til en mac for første gang. Især hvis man har været vant til at bruge Wi…

Læs mere