Billede af: Pexels.com
Dato: 30. June 2021

Hvordan Gør Man En Mac Hurtigere? Få Svaret Her

Synes du at din Mac er begyndt med at være lidt langsom, siden den første dag du fik den? I dette indlæg vil jeg kort forklare, hvordan du kan gøre din Mac hurtigere. Find svaret forneden. 

Alle kender det. På en eller anden tidspunkt vil sin Mac ikke fungere nær så godt som den gjorde før. Den bliver varmer og larmer mere, den begynder at gå i stå eller endda bare genstarte automatisk. Hvis du har oplevet nogle af disse ting, så kan det være at det er på tide at lave en oprydning. 

Jeg har i næsten mere end ti år aldrig haft problemer med mine Macs, og det kan du også starte med, hvis de behandler den ordentligt. 

Her er mine tips til at gøre en Mac hurtigere

  • Sørg altid for at holde din Mac opdateret med de seneste opdateringer. Opdateringer er til for at forbedre din oplevelse og styrker Mac'ens levetid. 
  • Ryd op i dine dokumenter, der er gemt på Mac'en. Sørg for at tømme papirkurven og mappen "Overførelser" for de ting du ikke skal bruge længere. Man sletter ikke dokumenter, bare ved at smide dem i papirkurven. 
  • Investere i oprydningsprgrammer som, Clean My Mac - Et fantastisk program der gøre arbejdet for dig. Den er pengene værd. 

Relateret indhold

Hvordan renser jeg mit Mac tastatur?

Hvordan renser jeg mit Mac tastatur?

Fra tid til anden er det nødvendigt at rense tastaturet på sin Mac. Dette kan eksempelvis skyldes, at en eller flere af …

Læs mere

Hvor mange kalorier er der i en Big Mac?

Hvor mange kalorier er der i en Big Mac?

Findes der noget mere klassisk og legendarisk end en Big Mac? Big Mac er måske den mest kendte burger i verden, muligvis…

Læs mere

Sådan fjerner du programmer på Mac

Sådan fjerner du programmer på Mac

Er du blevet træt af en program eller måske bruger du bare ikke programmet længere, så har du sikkert på prøvet på at sl…

Læs mere