Billede af: Eget billede
Dato: 24. November 2021

Sådan Lukker Du Apps På Mac

Der kan være mange udfordringer når man skifter til en mac for første gang. Især hvis man har været vant til at bruge Windows hele sit liv. Derfor vil jeg i dette indlæg lære dig hvordan man lukker ned for apps på mac. Følg med længere nede.

Windows vs mac er en diskussion som har været i live i mange årtier. De to styresystemer er de mest udbredte idag, og er virkelig to styresystemer som deler vandene. 

Selvom at der er mange forskellige forskelle på dem, så er de i virkeligheden meget ens med hensyn til brugervenligheden. Nogle vil endda mene at mac er lettere at bruge end Windows og selvfølgelig omvendt.

For at lukke apps på mac, skal man blot højreklikke på på appen og vælge "slut". Det vil lukke appen efter et par sekunder. Det minder meget om måden man gøre det på Windows hvor man også skal højreklikke og vælg luk.

Når appen bliver lukket helt ned, så vil den forsvinde fra din dock, medmindre det er en app som du har fast på docken. Du kan også se at appen er lukke korrekt ned, hvis der ikke er en lille hvid prik under appen. 


Den lille hvide prik indikere at appen er åbnet. 

Vi takker avXperten for deres støtte til teksten på netop denne artikel. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og kigge på produkter som f.eks. varmetæpper.


Relateret indhold

Hvorfor larmer min Mac?

Hvorfor larmer min Mac?

Hvis du ejer en Mac, og oplever at den over tid larmer mere og mere, så kan du måske få svaret på hvorfor i dette indlæg…

Læs mere

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvad koster en Big Mac i dag?

Hvis du sidder hjemme og er lidt sulten og tænker at du godt kunne sætte tænderne i en lækker Big Mac fra McDonalds, men…

Læs mere

Hvad er Andet på Mac?

Hvad er Andet på Mac?

Har du undret dig over hvorfor din Mac er begyndt at være lidt langsommere end normalt? Så kan det være at du snart har …

Læs mere

Hvordan kopier man på en Mac?

Hvordan kopier man på en Mac?

I dette indlæg vil jeg kort forklare hvordan man kopier på Mac. Find svaret forneden.Det kan være svært at vænne sig til…

Læs mere